Wat anderen zeggen over de PubQUIZman

We hebben Danny benaderd om een pubquiz te houden op een locatie die we zelf geregeld hadden. Erg fijn dat we zelf ook konden bepalen welke onderwerpen er terugkwamen in de PubQUIZ. Ons team is enorm fanatiek. De strakke begeleiding van Danny hield het voor iedereen duidelijk wat de regels waren. Terwijl er wel ruimte was voor een geintje en gekkigheid! Top geregeld, aanrader!

Maurice, ICT bedrijf

We hebben Danny gevraagd om invulling te geven aan onze nieuwjaarsbijeenkomst. Naast een stuk inhoudelijke verdieping wilden we ook met de aanwezigen een interactief element hebben in het programma. De aanwezigen zijn vooral zelfstandig ondernemers met wie we veel samenwerken. Maar onderling komen ze elkaar weinig tegen. Door een pubQUIZ te spelen in willekeurig ingedeelde teams hebben we elkaar beter leren kennen. Het was fijn dat Danny op de locatie die wij al hadden geregeld dit konden doen!

Marleen, Trainingsbureau

Twee keer per jaar organiseren we een evenement voor de vrouwen bij ons in het dorp. Deze keer hebben we Danny gevraagd om een pubQUIZ te doen. Het was enorm leuk! We weten niet altijd precies hoeveel deelnemers we hebben en Danny was daar heel flexibel in. Er waren een aantal vragen speciaal voor ons opgenomen in de QUIZ. Dat maakt het echt heel leuk. We hebben een hoop leuke reactie gekregen na afloop, dus wie weet doen we het nog een keer!

Linda, Vrouwengroep

We hebben Danny gevraagd voor het 2 jaarlijkse familiefeest. We vieren dan de verjaardagen van de ooms en tantes en zorgen voor een leuk programma voor jong en oud. De PubQUIZ leek ons erg leuk. In de voorbereiding was Danny erg duidelijk over wat de verwachting was. We kregen een duidelijk overzicht van wat er ging gebeuren. Op de dag zelf was hij op tijd en bracht de sfeer er alvast in met leuke muziek. We zijn erg tevreden.

Wilma, Familiefeest

We hebben als vereniging natuurlijk als doel om het wel een beetje gezellig te houden! Daarom hebben we een keertje een pubQUIZ geboekt. Superleuk! Onze groep kent elkaar goed en is bloedfanatiek. Danny speelde daar mooi op in door het niveau qua vragen hier en daar wat op te schroeven leek het wel! De ontlading was fantastisch toen uiteindelijk het winnende team uit de bus rolde. We hebben het nog regelmatig over de scherpe opmerkingen die Danny kon hebben, haha! Aanradertje!

Lia, Your Content Goes Here

Wie is de PubQUIZman?

Je bent 18 jaar oud en je zoekt een bijbaantje. Ik kwam uit bij de Animatie Compagnie. Zij verzorgen al jaren het entertainment op campings door hoofdzakelijk Nederland, maar ook daarbuiten. Na een trainingsweekend was ik verkocht; wat was dit gaaf! Jarenlang heb ik elke zomer 6 weken doorgebracht met het verzorgen van het recreatie aanbod. Of het nu ging om een knutseluurtje, kindertheater, een zeskamp, spooktocht of bingo; ik deed het. Van de Belgische kust tot op Terschelling. En ook een jaar mogen touren als recreatieleider in het hoofdseizoen met de “Theo on Tour” show. Een busje volgepakt met 4 jonge enthousiastelingen en spullen om een daverende avondshow neer te zetten. Om het 10 jarig bestaan van Theo (de mascotte van de Animatie Compagnie) te vieren op de campings.

Dan wordt je wat ouder en is het tijd om het recreatiewerk achter je te laten. Met mijn vrouw nog wel eens een kindertheater voorstelling gedaan, en natuurlijk tijdens de familiefeesten of het jaarlijkse buurtfeest nog lekker kunnen uitleven. Maar daar bleef het dan vaak bij.

In 2016 startte ik als zelfstandig ondernemer. Van vast contract, naar een hoopvolle dekking van de vaste kosten. Ik heb alles aangepakt wat op mijn pad kwam. Zo was ik 3 jaar verbonden aan Spellenlabs als freelancer waarbij ik groepsuitjes begeleidde door heel Nederland.

Meer serieus was het partnerschap met Fotobelevenis. Ken je die pasfoto hokjes van het treinstation? Welnu, die kun je ook boeken voor een bruiloft of partij. En je krijgt er een entertainer bij! Ruim drie jaar heb ik wekelijks het hokje ergens in Nederland opgebouwd en gezorgd voor een ultieme Fotobelevenis. Ik was een franchisenemer, dus had soms meerdere klussen tegelijk, waarbij ik samenwerkte met andere ZZP’ers, busjes erbij huurde enĀ  vanuit een magazijn het tweede en derde hokje overlaadde. Een fantastische tijd! Aan alles komt een einde. In december 2018 heb ik mijn laatste Fotobelevenissen uitgevoerd. Het was tijd voor meer focus op de core-business. Trainingsacteren en Action Learning. Voor een volledig overzicht kun je gaan naar www.smitsfactor.nl.

In november 2019 begon het enorm te kriebelen. Ik mistte de feestjes, het entertainen, de lol en het vermaak! En dan ineens is er het bekende “Eureka” moment. In de afgelopen jaren heb ik een aantal keer een pubquiz gemaakt en gepresenteerd. Het begon voor een goede vriend zijn vrijgezellenfeest. Daarna voor een oud-werkgever. Daarna een organisatie waar ik als trainingsacteur werk. Door naar het familiefeest, bij de vereniging, voor een groep ondernemers. Naar een team van een zorgverzekeraar, een internationale verpakkingsfabrikant, een reclamebureau en een enorme groep vrouwen (gelukkig hebben we de foto’s nog!). Waarom ga ik daar niet een business van maken?

Ik ben inmiddels bijna 36 jaar oud, dus ik kan zeggen dat ik mijn halve leven in de entertainment zit. Ik weet precies wat er nodig is om een leuk feestje te maken dat past bij de doelgroep. Ik kom graag in contact om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Boek mij!